diumenge, 9 de novembre del 2008

Caló de s'Estaca

Avui diumenge hem anat d'excursió amb el grup "Ruta de ses ermites" al caló de S'Estaca. Hem partit de la carretera que davalla al port de Valldemossa i per un bon camí, hem passat per les cases de s'Estaca i hem davallat al caló. Aquí hem berenat per agafar forces per la pujada. Hem retornat pel mateix camí fins devers l'alçada de les cases de s'Estaca on ens hem enfilat per un caminoi (viarany) dins el bosc fins arribar al mirador de sa Rassa, on hem dinat. Després, amb mitja hora més de pujada, hem arribat a la carretera i per aquesta fins a can Costa on teníem els cotxes.
Hem estat 24 participants, l'excursió ha estat curta d'uns 7 km. Ha fet un dia assolellat, sense vent que convidava a caminar i a gaudir del paisatge i de la natura. Cal ressaltar el bonic racó del caló, la bona vista des del mirador i els pins caiguts que hem trobat pel camí degut al temporal de fa 15 dies.
Gràcies a tots per participar en aquesta excursió i us esperem veure de nou el proper dia 23 de novembre per anar a sa Comuna de Bunyola.
Veure l'àlbum de fotografies.
Veure el track del GPS a Wikiloc.
anar a dalt